adama pelion villa & guesthouse

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | ΠΗΛΙΟΥ

Ο περίφημος και γοητευτικός Άγιος Ιωάννης του Πηλίου. Ένα από τα καλύτερα χωριά διακοπών όλο το χρόνο, περίπου 55 χλμ από τον Βόλο στην ανατολική πλευρά του Πηλίου. Καλεί επισκέπτες / παραθεριστές να κολυμπήσουν στα πεντακάθαρα, σμαραγδένια νερά του Αιγαίου, σε μία από τις πιο όμορφες και μαγευτικές παραλίες του μυθικού βουνού.

Κάθε χρόνο ο Άγιος Ιωάννης προσελκύει νέους παραθεριστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι, μαζί με τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, απολαμβάνουν το όμορφο φυσικό τοπίο, με το υπέροχο κλίμα και το καταπράσινο δάσος που καταλήγει να συναντήσει τα καταγάλανα νερά της θαυμαστής αυτής θάλασσας..

Το απόγευμα, στη μεγάλη παραλία με τα ωραία άσπρα βότσαλα, οι άνθρωποι περπατούν στα πλακόστρωτα πεζοδρόμια, κουβεντιάζοντας και απολαμβάνουν. Παραδοσιακές ταβέρνες, ούζο και καφέ εξυπηρετούν τους πελάτες τους με τοπικές γεύσεις και άλλες λιχουδιές. Αυτή η όμορφη παραλία συνεχίζει προς βορρά για να συναντήσει την παραλία της Πλάκας και νότια προς τη μαγευτική παραλία του Παπά Νερό.

adama pelion villa & guesthouse
adama pelion villa & guesthouse